Springa lååångt

Efter Kreta har vi arbetat ganska mycket hemma. Vi har rivit vårt garage för att så småningom bygga nytt. Vi har tvättat och målat en del av fasaden på huset. Har lite målarbete kvar. Vi ska även byta brädor i vårt trädäck. Lite smått och gott som alltid finns att göra när man har hus.

Vi har ändå hunnit med en tur till Bakken i Danmark med min bror och hans familj. Vi spenderade en heldag till barnens stora glädje bland karuseller, spel och hög musik. Mycket folk var det.

Bakken m logga

Igår var vi hela dagen i Karlshamn. Vi njöt av fantastiskt väder, god mat och glass. Vi hade lite picknick på klipporna vid Vägga. På vägen dit pratade vi om att vi för ett par år sedan sett en huggorm där. Det dröjde inte lång stund efter det som vi såg den första huggormen. Strax därefter ringlade sig en annan huggorm precis framför mina fötter. Jag är inte speciellt rädd för ormar men det var riktigt obehagligt. Vi hörde även hur en annan orm ringlade iväg i blåbärsriset. På väg tillbaka efter picknicken såg vi den tredje huggormen för dagen. Helt klart ett poppis ställe för ormar 🙂

Karlshamn 1 m logga

Karlshamn 2 m logga

Jag och M har även gått in i en lite tuffare träningsperiod. Just nu är det många, långa löppass. I fredags körde jag ett långpass på tre mil. Det var tufft. Helt klart en påminnelse om att det gör ont att springa långt. Ångesten över att vi snart ska springa UltraVasan 45 kommer krypande.

Idag fick jag mig en tankeställare. När man själv springer träningspass på tre mil. Hur påverkas barnen av detta? När jag idag skulle ut på en liten, lugn tur på 6-7 km frågade jag F om han skulle hänga med. Nej, svarade han. Jag tänkte springa lite längre. Okej, svarade jag lite frågande.

Så gav sig hela familjen ut på var sin runda. När jag kom hem hade S redan hoppat in i duschen. Strax efter kom M hem. Än så länge ingen skymt av F. Började bli lite orolig så jag sprang för att möta honom och kolla så han inte skadat sig. Men han kom springandes emot mig med ett litet flin…

…idag sprang F sin första mil!!!! och han är bra 11 år!!! Talang?!?

På fredag ska barnen tävla i orientering i Ungdomens 10-mila i Tibro. Ska bli skoj!!

Kram Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *