Renovering av massagerum

Nu var det lite väl länge sedan jag uppdaterade här på sidan. Jag ber om ursäkt och skyller på att all min tid går åt till jobb och renovering av massagerum för tillfället.

För er som inte vet så har jag, utöver web-shopen med garn, även massagebehandlingar. Tidigare har man fått gå genom huset för att komma till behandlingsrummet men nu håller vi på att renovera och fixa och dona så att man efter semestern ska kunna gå genom en egen ingång utifrån. Detta innebär att jag nu kan erbjuda lite mer massagetider och då framför allt kommer jag att ha eftermiddags- och kvällstider på måndagar och onsdagar.

Det kommer att finnas två rum. Först ett kombinerat väntrum och garnrum. Och sedan ett behandlingsrum. Igår tapetserade jag båda dessa rum. Vet inte om ni kan se mönstret på bilden men jag gillar det skarpt. Lite 70-talskänsla 🙂

DSC_0112

Förutom att vi håller på med renovering av massagerum så gör vi vid uppfarten till huset. Det hänger ihop med att vi ska göra en snygg ingång till massagerummet men då passar vi även på att bredda vår uppfart som varit väldigt smal innan. Vi har nu alltså grävt upp halva tomten också.

DSC_0098

Känns lite skrämmande och överväldigande. Vad ska det bli av detta?

DSC_0095

DSC_0096

Jag fick en förfrågan om jag kunde virka ugglor och jag har nu gjort en klar och håller på med en till som ska bli grå och lite större. Visst är den söt 🙂 Mönstret är inte mitt utan kommer från svartahuset.blogspot.se

DSC_0109

Nu har jag dessutom fått Borrelia vilket passar dåligt in i planeringen men vad ska man göra? En penicillinkur så blir det bra 🙂 Dom där fästingarna är ena otäckingar.

Jag måste även bjuda på denna bild.

DSC_0089

Den är från 21/6 då jag och S hade en dunderskön mor-dotterkväll då vi tillsammans sprang Tjejloppet i Kristianstad. S sprang som en gudinna och klarade hela tre varv. (Det är ett tidslopp där de stänger varvningen efter 35 min. Varje varv var 2,3 km) Vilket motsvarar ca 7 km. Det är mer än många vuxna klarade 🙂

Nu hoppas jag att ni alla får en fantastisk fortsättning på denna vecka!!

Många kramar Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *