Avhållsamhet ger större njutning

Jag säger att avhållsamhet ger större njutning (här pausar jag för att låta er fantasi göra egna tolkningar 😉 ).

Jag har ju som bekant inte fått springa på ett tag men nu har jag fått en hälkopp som gör att jag nu kan ge mig i kast med mina löprundor igen. Jag visste redan innan att jag verkligen tycker om att springa men när man inte får lov att göra det på ett tag känner man verkligen att man njuter av varje steg nu. Med andra ord ”avhållsamhet ger större njutning”.

I helgen var vi på Bornholm med klubben och sprang orientering. Tyvärr hade vi lite otur med vädret men humöret var på topp hos alla ändå 🙂

DSC_0262

I lördag föll lite regn och det blåste bra men i skogen var det helt ok. Jag sprang en motionsklass som heter D35M och lyckades bannemej bli 4:a.

Natten mellan lördag och söndag var det fullt oväder. Regnet smattrade på fönstren och vinden ven kring husknuten. Framme på tävlingen slutade det att regna och solen började visa sig men vinden höll i och det blåste svinkallt från havet.

DSC_0264

 

Regnet gjorde skog och mark väldigt lerig och upploppet var rena gyttjebadet 🙂

DSC_0265

Man behövde inte göra någon lerinpackning av fötterna på kvällen 🙂

IMG_20171029_134438_689

Dom har fortfarande inte blivit rena. Även andra dagen blev jag 4:a vilket innebär en total 4:e plats i denna tvådagarstävling.

Båtresan hem var inget vidare. Det gungade ordentligt och många (både S & F) blev sjösjuka och mådde dåligt. Det gällde att hålla blicken i horisonten hela tiden. I bilen hem fick vi syn på dessa häftiga moln.

DSC_0283

Idag är det min födelsedag och M frågade vad jag ville göra.

-Jag vill njuta tillsammans med dig, svarade jag.

Med andra ord. Ikväll ska vi ut och springa tillsammans 🙂

Ha en skön dag!

Kram Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *