10% rabatt på alla garner pga semester

Just nu får du 10% rabatt på alla garner pga semester!!

Semester

Detta är en kompensation för att du får vänta på ditt paket. Det går alltså alldeles utmärkt att lägga en order i web-butiken men den skickas först 31/7 från mig. Detta gäller så långt lagret räcker men som längst till 30/7.

För övrigt rullar renoveringen på. Så här roligt kan man ha på det stora möbelvaruhuset i Älmhult 🙂

DSC_0118

Men nu tänker jag ta två veckor av lata dagar (kanske inte så lata) men jag ska i alla fall inte tänka på renoveringen för den ha slitit lite på mig. Snart klar och jag ser verkligen fram emot få börja jobba till hösten i de nya lokalerna 🙂

DSC_0117

Jag hoppas att du får en underbar sommar!!!

Många soliga kramar Annelie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *